mandag den 11. december 2017

Himalaya Krystalsalt Doseringsvejledning

Doseringsvejledning til Himalaya Krystalsalt

Almindelig bordsalt består af natriumchlorid (NaCl) og er renset, så det indeholder næsten ingen mineraler. Det er dog tilsat jod for at undgå jodmangel og forekomsten af struma. Desuden tilsættes det antiklumpningsmiddel – enten aluminiumsilikat (E559) eller natriumferrocyanid (E535).

Det er derfor fordelagtigt at vælge himalayasalt eller uraffineret havsalt i stedet for almindeligt bordsalt. Både fordi det smager bedre, ikke er tilsat antiklumpningsmiddel og har større variation i indholdet af mineraler og sporstoffer og hermed elektrolytter. Himalaya Krystal Salt kan anvendes i stedet for kogesalt til madlavning, men også direkte som et mineraltilskud. Derudover kan Himalaya Krystal Salt anvendes til udrensningskurer, bade, hudolie, indåndingsterapi og meget mere.

Himalaya salt indeholder en række livsnødvendige salte, sporstoffer og andre balancerende mikronæringsstoffer, som er gode for os. Stoffer som vi har behov for. De er væsentlige for kroppens indre biokemiske balancer, og det vil derfor være langt bedre for os, dagligt at få vores saltbehov dækket fra sådanne kilder, der tilfører mineralsaltene i et afbalanceret forhold.


Sundhedseffekter:

  • Højt indhold af mineraler (almindelig køkkensalt indeholder kun natriumklorid)
  • Udrenser affaldsstoffer
  • Udrenser tungmetaller
  • Støtter stofskiftet
  • Forbedrer fordøjelsen
  • Afbalancerer syre-basebalancen
  • Løsner og udrenser stendannelser
  • Renser huden
  • Mindsker psoriasis
  • Genopbygger det naturlige svingningsmønster i kroppen



Anvendelse af "Himalaya Krystalsalt" - Livets Salt

Udover at give smag til din mad, har den også andre egenskaber:
•Indeholder 84 mineraler (almindelig køkkensalt indeholder kun natriumklorid)
•Udrenser affaldsstoffer
•Udrenser tungmetaller
•Støtter stofskiftet
•Bedre fordøjelsen
•Afbalancerer syre-basebalancen
•Løsner og udrenser stendannelser
•Renser huden
•Mindsker psoriasis
•Genopbygger det naturlige svingningsmønster i kroppen

 Vand og salt, har ikke kun indflydelse på kroppen, men også på sjæl og sind.

 "Himalaya Krystalsalt" det NATURLIGE SALT, indeholder urhavets oprindelige sammensætning (alle jordens 84 mineraler og sporstoffer) i den kombination, der findes i raskt blod. Almindeligt salt er raffineret ("renset" i forskellige processer og behandlet med diverse kemikalier), så der kun er Natriumklorid (NaCl) tilbage. Endelig blandes der så diverse tilsætningsstoffer i. Denne kombination er ikke blot unaturlig men direkte usund.Himalaya Krystalsalt er dannet ved solens udtørring af et Urhav for ca. 250 Mil. år siden. Under dannelsen af Himalaya bjergene blev saltlaget trykket ned under overfladen hvor det i dag ligger i ca. 500 m dybde, godt beskyttet mod forurening og andre påvirkninger. Ud over den vigtige mineralsammensætning, indeholder Himalaya Krystalsalt også de energiladede biofotoner - den enorme solenergi, der fordampede havvandet. Når saltet kommer i forbindelse med vand, bliver de aktive igen.}


 Sole. Udrensningskur - "Energikur"
 Tag et stort glas med låg. Kom nogle klumper "Himalaya Krystalsalt" i glasset, fyld op med kildevand (af en god kvalitet) så klumperne er dækket. Efter en til to timer har du en sole(saltvandsopløsning) på ca. 26 %. Opløsningen bliver aldrig stærkere end de 26 %. Når du bruger af den, fylder du efter med vand og efter 1-2 timer har du igen en koncentration på 26%.

 Anvendelse
 Drik hver morgen, fastende, et glas vand med en teske sole.
 Eller en teske i 2 liter vand fordelt over dagen. Det er ikke saltmængden der er afgørende men regelmæssigheden. Et glas sole om morgenen, bevirker allerede efter et par minutter, at mave tarm systemet sættes i gang (peristaltik) hvilket igen sætter gang i stofskiftet og fordøjelsen. Elektrolyt husholdningen bliver genopbygget og kroppens ledeevne forbedres, hvilket bl.a. har en positiv indflydelse på kredsløbet. Med krystalsalt kommer der flow i kroppen igen. "Himalaya Krystalsalt" er i stand til at løsne og udrense tungmetaller i kroppen og virker udlignende på kroppens syre base husholdning og blodtrykket. Ved reumatiske sygdomme og stendannelser hjælper sole med at løsne og udrense aflejringerne.Sole kan bruges såvel indvortes samt udvortes. Ved forskellige hudlidelser bliver huden renset igennem tarmen. Huden er tarmens spejl og lige som tarmen et udrensningsorgan. Huden er kroppens største organ, hvilket man bør tænke på når man vælger cremer, olier og sæbe. "Himalaya Krystalsalt" har en positiv indflydelse på bl. a. neurodermitis og psoriasis. Vær opmærksom på at tilstanden, ligesom med naturmedicin, kan forværre sig i starten. Sole kan kommes fortyndet eller ufortyndet på huden.

 Kom aldrig ufortyndet sole på åbne sår !
 Med sole giver man kroppen et redskab til såvel indvendig som udvendig udrensning. Indvortes brug af sole, formidler den syge krop det naturlige svingningsmønster, der opretholdes i over 24 timer.
 Sole inhalation.

 Kom en til to liter vand og min. 20 gram "Himalaya Krystalsalt" i en gryde og bring det i kog. Når krystalsaltet er smeltet, inhalerer man dampene i min. 10-15 min. Bruges ved forkølelse og andre luftvejsproblemer. Start med en opløsning på 1-2 % og forhøj den langsomt.
 Næse skylninger.
 Lav en 1% opløsning (1g. til 100ml. vand) og anvend en næseskyller (fås på apoteker). Følg brugsanvisningen til næseskylleren.
 Øjenbade.
 Lav en 1 % opøsning og anvend et øjenskylleglas. (fås på apoteket). Følg brugsanvisningen}
 Peeling.

 Virker udrensende og giver en dejlig blød hud.
 Peeling er en kombination af "Himalaya Krystalsalt" og 5 specielt udsøgte planteolierolie, der er afstemt efter hinanden så den optimale hudpleje effekt opnås. "Himalaya Krystalsalt Peeling" er fremragende til afgiftning af kroppen. Èn behandling svarer til ca. 3 dages fastekur.Brug "Himalaya Krystalsalt" og bland evt. nogle dråber æterisk olie i. Rør blandingen grundigt og fordel den på hele kroppen. Rør jævnligt blandingen op. Svøb dig ind i et lagen, læg et varmt tæppe over og hvil i en halv time. Brus derefter peelingen af med lunkent vand, ikke over 37 gr. C.. Brug ikke sæbe eller andet.
 Sole bad.

 I modsætning til et normalt bad udtørres huden ikke af et sole bad - tværtimod. Et sole bad gavner også den tørre hud, da der igen bindes fugtighed i hudcellerne. Hudens naturlige beskyttelseshinde bevares og huden bliver dejlig bød.
 Et 30 minutters sole bad virker lige så udrensende som en 3 dages fastekur. Giftstoffer fra kroppen afgives til badevandet og vigtige mineraler fra solen optages af kroppen, gennem huden Syre base husholdningen i kroppen reguleres, da syren neutraliseres, og huden får sin naturlige ph værdi igen. En høj salt koncentration giver den bedste udrensning, men er også anstrengende for kroppen. Start med en 1 % salt blanding i badekarret (1 kg. til 100 l. vand) og øg langsomt til 8 %. Badetiden bør være mindst 20 min. Sole bade har en positiv virkning på mange skavanker, men kan være anstrengende for kredsløbet. Hvis man har svagt kredsløb eller svagt hjerte, bør man tale med lægen f\ørst. Sole bade bør ikke tages oftere end max. 2 gange ugentlig. Efter et sole bad duppes huden let med et håndklæde. Ikke bruse bagefter. Et sole bad, laves lettest, ved at man lægger en bomuldspose med solegranulat i badekarret, fyld lidt lunkent vand i, så saltet er så saltet er dækket. Efter ca. \'bd time har saltet opl\'f8s},. Efter ca. ½ time har saltet opløst sig og posen fjernes. Nu fyldes karret op med tempereret vand - ikke over 37
 Sole omslag.
 Man kan lave kolde omslag f.eks. til forstuvninger eller varme omslag til f.eks. muskelsmerter.
 Brug ikke Sole omslag ved akutte anfald af reumatiske betændelsestilstande. Hvis der er åbne sår, laves en sole opløsning til omslag på 1 %, ellers mellem 3 og 8 %. Ved herpes :I dagtimerne duppes med sole. Om natten lægges et tyndt lag Peloid.
 Salt tshirt.
 Lav en 3 % opløsning, dyp en bomulds tshirt, vrid den op og tag den på. Pak dig godt ind i et frottehåndklæde og læg dig godt indpakket i sengen. Efter ca. en halv time begynder du at svede. Efter ca. 60 - 90 min. skylles sveden af under en lunken bruser. (brug ikke sæbe eller andet).
 Salt sokker.

 Ligesom tshirt men med en 3 - 5 % opløsning. Tag sokkerne på, pak fødderne ind i et håndklæde, læg benene op og hvil. Efter behandlingen bør man hvile i en time.
 Salt pude.

 Salt puden kan anvendes varm eller kold. Varm salt puden i bageovnen ved 60 - 100 gg. C. Hvis puden skal være kold lægges den i fryseren. En varm salt pude hjælper alle steder hvor varme gør godt. F. eks. Ørepine eller spændte muskler. Læg puden på det aktuelle sted i ca. 20 min.
 Soleschlik (Peloid).

 Krystalsolepeloid er en ideal kombination af sole (lavet af Halit Mineralsalt) og naturligt havschlik. Peloid er i stand til at give dehydrerede tørre hudceller fugtighed igen. Peloid er yderst velegnet til irriteret hud, tør hud, og skadet hudvæv som f.eks. cellulite. Soleschlik understøtter, på en naturlig måde, hudens regeneration, uren hud neutraliseres, rynkedannelsen mindskes og det øverste hudlag strammes op. I ansigtet lægges masken uden om øjne og læber. Masken bør virke 15 - 20 min., hvorefter den vaskes af med lunkent vand. Masken egner sig også til alle betændelsestilstande hvor kulde gør godt. Til kold behandling lægges masken på hudområdet derefter et koldt opvredet klæde, må gerne virke et par timer, hvorefter det vaskes af med vand.

 Fodsvamp.
 Når man gentagne gange lider af fodsvamp (eller svamp andre steder på kroppen) er det ikke nok kun at behandle svampe angrebene udefra på huden. Da svampeinfektioner som regel ledsages af svamp i tarmene og en ubalance i syre base systemet, er det vigtigt også at behandle indvortes. Med en oversyret krop har svampene ideelle vækstbetingelser. Brug "Himalaya Krystalsalt" in- og udvortes.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar